Nejnovější recenze ze sekce Akvarelové barvy
Tento produkt jsem si vybrala na základě chybějících barev v paletě, zkrátka došly a bylo potřeba je doplnit.
S kvalitou jsem spokojena a mohu vřele doporučit.
- Kvalitní pigmenty, krásné odstíny, dostatečná škála barev, včetně přiložené palety a víka z plastu. Navíc celé pánvičky. A dají se většina dokupovat.
Cena naprosto odpovídá kvalitě, doporučuji.
- spickove barvy ceskeho vyrobce
- garantovana trvanlivost 30 let
- na strankach vyrobce prehledny vzornik
Uvidime po par letech, ale po prvnich par vyzkousenich barvy vypadaji opravdu dobre, pusobi plnym, zivym dojmem. Takze prozatim velka spokojenost. Cena je navic velmi prizniva.
- Barvité
- Velmi dobře se míchají
- Hodně pigmentu
- Velmi dobře schnou
- Celkově velmi kvalitní
- Vyšší cena
- Kovovou paletku na míchání barev nepovažuji za vhodnou, akorát pak překáží, ale za použití síly lze z boxu nevratně odstranit (pokud vám nevadí, že tak samozřejmě přijdete o záruku)
- Přibalený štětec je na můj vkus příliš tlustý (nemá ostrou špičku)
Velice kvalitní akvarelové barvy, podle mého názoru jedny z nejlepších, ale za vyšší kvalitu si samozřejmě také náležitě připlatíte.
- Více barev pohromadě, balení obsahuje zespodu plechového obalu kovový kroužek - výhoda.
- Balení má plastové vaničky na míchání - plast je velmi měkký, tzv. fórový..
Byla to dobrá koupě, protože více barev je výhodou. Tato akvarelová souprava se hodí na cesty, vejde se do kapsy. Míchání barev je možno ve víku nebo v přiložené plastové paletce, která je však z velmi měkkého plastu, a tak bych nedoporučovala častější manipulaci - vyjmutí a umytí apod.
Zespodu plechové krabičky je kovový kroužek, velká výhoda v plenéru.
- Nádherné a jasné barvy.
Akvarelová barva UMTON 2,6 ml různé odstíny
Přidáno: 12. června 2019
(naposledy upraveno 12. června 2019)
Zakoupeno v artmie.cz
- Nádherné barvy
- Pigmentace
- dobře roztíratelné
Krásně doplní akvarel.
- Hodně barev, nemusí se tolik míchat
- Praktické balení s paletkou
- Má předpřipravený papírový vzorník, na který si po vybalení namalujete, jak barvy ve skutečnosti vypadají.
- cena, ale není to tak děsné, oproti jiným značkám se moc neliší
Pracovali jsme s nimi na kurzech v Draw planet, lektor mi je doporučoval, že dlouho vydrží (mají dost pigmentu, takže se dá použít míň barvy).
- Poměr ceny a kvality
- Pěkné barvy
hezke baleni
Doporučuji-kvalitní barvy, dcera je z nich unešená. Chtěla je pro malbu na nehty.
Velký výběr barev.
- Množství barev.
s Nielsem jsem spokojená, doporučuji
Market art Kladno Nevskaya Palitra Sada akvarelových markerů Sonnet Urban landscape- městská krajina 6ks
Jako nový výrobek ruské značky jsem chtěla barevné markery vyzkoušet. Kvalita neodpovídá ceně, rozhodně mne nenadchly. Teprve se zeptám, jaké zkušenosti s těmito markery mají ostatní.
Sadu akvarelových markerů jsem si vybrala naslepo, zaujala mě jako nové zboží. Na obalu však není výrobek vyobrazen, chybí i návod, respektive piktogram s azbukou nemusí být každému srozumitelný. Kolik dnešních mladých lidí čte a rozumí rusky?
Ani s barevností jednotlivých markerů nejsem spokojena. Kvalita neodpovídá ceně. Tyto soupravy po šesti markrech (město a základní řada) mě příliš nepotěšily. Opravdu "nefungují" jak jsem očekávala.
Nejde úplně o akvarelové barvy, práce s barvami je jiná, než s akvarelkama, ale efekt je zajímavý.
Zobrazuji 441 - 460 ze 476 recenzí « Předchozí 1...20 21 22 [ 23 ] 24 Další »