Nejnovější recenze ze sekce Akvarelové barvy
St. Petersburg Nevskaya Palitra White nights Bílé noci akvarelové barvy jednotlivé 209 naples yellow
- Velmi příjemná oranžová
Kvalitní akvarelová barva od mé oblíbené značky
St. Petersburg Nevskaya Palitra White nights Bílé noci akvarelové barvy jednotlivé 503 ceruleum blue
- Barva je oproti ostatním odstínum stejně značky docela nevýrazná
Kvalitní akvarelová barva od mé oblíbené značky
St. Petersburg Nevskaya Palitra White nights Bílé noci akvarelové barvy jednotlivé 518 prussian blue
- Miluju pruskou modrou!
Kvalitní akvarelová barva od mé oblíbené značky
St. Petersburg Nevskaya Palitra White nights Bílé noci akvarelové barvy jednotlivé N 531 cobalt turquoise
Kvalitní akvarelová barva od mé oblíbené značky
St. Petersburg Nevskaya Palitra White nights Bílé noci akvarelové barvy jednotlivé 704 chromium oxide
Kvalitní akvarelová barva od mé oblíbené značky
St. Petersburg Nevskaya Palitra White nights Bílé noci akvarelové barvy jednotlivé 718 yellowish green
Kvalitní akvarelová barva od mé oblíbené značky
- Velmi příjemný zeleno hnědý odstín, používám často
Kvalitní akvarelová barva od mé oblíbené značky
- Barva z mé oblíbené řady akvarelu
Kvalitní akvarelové barvy známé značky za velmi přijatelnou cenu
Jeste jsem produkt nevyzkousela.
- Nádherné odstíny, kvalitní barvy
Kvalitní akvarel, tato barva inklinuje ke kvašové.
Kvalitní americký akvarel.
Dobrá kvalita za rozumnou cenu.
Podle mne nejlepší kvalita akvarelů na trhu. Okamžitě reagují s vodou - v pánvičkách, po zaschnutí malby lze kdykoli znovu rozmýt. Jsem s nimi nadmíru spokojena.
- Zatím vycházím ze zkušeností prodejců. Sama jsem dosud nepoužila
- Zatím jsem nevyzkoušela, pro nedostatek času. Jakmile produkty vyzkouším, podělím se o zkušenosti. Přesto věřím, že mi plně poslouží k potřebnému účel /převzala jsem zkušenost paní Lusky, které ze zkušenosti bezmezně důvěřuji*****/;-)) /
Daniel Smith
Daniel Smith
Zobrazuji 61 - 80 ze 476 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...24 Další »